» Obsessions

December 26th, 2009

Rosul nu este culoare, e lumina..


De-a lungul timpului am sfatuit multe vedete si personalitati asupra stilului vestimentar. Sint citeva reguli de baza pe care fiecare din noi trebuie sa le respecte dar apoi, fiecare are stilul lui, felul lui in care arata bine sau nu. Cred insa ca tuturor le-am spus macar o data ca ar trebui sa incerce o rochie rosie, iar la altele am insistat de-a dreptul sa o cumpere. Nu exista eveniment in care o rochie rosie sa nu se evidentieze, indiferent cit de simpla i-ar fi croiala. Rosul este absolut magnetic si nu stiu femeie careia sa nu-i stea bine. Am avut norocul sa fiu in sala la multe dintre prezentarile lui Valentino si tin minte ca, in momentul in care ieseau pe podium celebrele rochii “rosu deValentino”, intreaga sala intepenea in scaune ,(in stinga sus este fotografia pe care am imortalizat-o la finalul ultimului show de prÍt-a-porter semnat de insusi Valentino) . Ca fapt divers, am avut surpriza placuta atunci cind, la sfirsitul unui interviu cu Dana Nastase, sa-mi marturiseasca ca si-ar dori o rochie rosie Valentino! Tot astept sa o vad imbracata cu ea!

Medine says:

Iar daca nu gasesti prilejul potrivit sau starea de spirit adecvata pentru o rochie rosie ( fie ea maxi sau mini ), cel putin nu renunta la buzele si unghiile sangerii. Cel putin asta e “compromisul” la care am recurs eu.

miruna micsan says:

mereu am crezut ca daca nu arati ca Monica Bellucci, nu ai ce cauta intr-o rochie rosie. sau daca nu ai atitudinea Sofiei Loren…si totusi, chiar daca nu te plimbi la brat cu Vincent Cassel sau nu te-ai nascut in Italia, exista vreo sansa sa arati perfect intr-o rochie rosie?

Nicoleta says:

..pana si unghiile rosii atrag atentia….e f indraznet uneori..poate prea mult..:)

rau_sau_bun says:

“When in doubt wear red.” Bill Blass

miruna micsan says:

si totusi…eu cred ca o rochie rosie nu este pt oricine! o astept pe roxana sa ma contrazica:)

alecsandra says:

abia astept sa detin o rochie rosie, o rochie pretioasa.,niciodata nu m-am ferit de culoarea asta, o port pe buze, unghii si mi-am achizitionat anul acesta o multime de fundite si palarioare rosii cu pene.,hhmmm, accesorii superbe

admin says:

@miruna: nu trebuie sa fii Monica Belucci ca sa meriti sa iesi in evidenta. E ca si cum ai spune ca nu imbraci rochie de mireasa pentru ca nu arati a printesa. E foarte important ce atitudine ai, trebuie sa transmiti ca te simti bine in hainele tale si in felul acesta ii vei convinge si toti ceilalti.

Intr-adevar, atunci cand intr-o incapere se afla o persoana care poarta o rochie rosie, ochii sunt indreptati catre ea. Personal, nu pot purta aceasta culoare, cred ca nu mi se potriveste deloc.

miky says:

Irina Style Picks exista cate un rosu pentru fiecare, trebuie doar sa il descoperi pe al tau. Good luck!

flower says:

Stii ceva? Am pierdut din vedere un aspect foarte important. Bine, am motive, dar nu le expun acum. Sorry….. Cred ca tu esti cea mai potrivita pentru misiunea pe care vreau sa o inititiez. Astept un semn………

Florina, emailul meu esre roxanavolo(la)gmail(punct)com Incerc sa evit spam-urile

Nume *

Mail *

http://