» Secret addresses

December 28th, 2009

Revelion in style


Va iesi in curind pe piata numarul de iarna Elle Mariaj (dupa cum stii, spin-off-ul revistei Elle apare bianual, in ianuarie si in august). Mi-a atras atentia o coafura la care ma tot gindesc, pe care a incercat-o beaty editorul Elle , Cristina Sima si care, te mariti sau nu, se potriveste la orice eveniment. Mai ales acum, cind se apropie revelionul si fiecare e in cautare de ceva diferit, ceva festiv…
Este un coc care in aparenta pare foarte complicat si elaborat dar , este de fapt destul de simplu daca ai la indemina niste bureti de sustinere, o mesa sau, mai practic, daca iti faci o programare la un salon. Un astfel de coc e bine sa-l asortezi la o rochie cu o croiala mai simpla. Machiajul trebuie sa fie putin retro, sa-ti aplici eventual o dunga de tus pe pleope. Iti recomand si o voaleta scurta, poate nu alba care este mai specifica rochiei de mireasa ci neagra sau bej! Iata o modalitate de a investi mai putin in tinuta dar, cu un efect spectaculos.

Acest coc a fost realizat de Sorin Stratulat la Salon Beauty District, Soseaua Nordului 82-92, tel : 0731700652
Foto: Iulian Nan

bianca says:

este o idee foarte interesanta pentru revelion! voi incerca si eu sa-mi prind parul intr-un coc mai extravagant, probabil e nevoie sa ma inarmez cu mult fixativ!:) si pentru ca tot ai adus in discutie teme de beauty, vreau sa te rog sa-mi recomanzi o culoare pentru unghii. as vrea sa incerc ceva diferit fata de nuanta pe care o port de obicei-grena inchis.

admin says:

deja te-ai saturat de grena-inchis? Deci esti o adevarata fashionista!!! eu zic sa incerci un rosu clasic , este foarte hot!

Nume *

Mail *

http://