» Secret addresses

December 29th, 2009

Sale!!!!!!

Am descoperit acest shopping site http://www.kirnazabete.com/ si de atunci viata mea e un cosmar ☺ Mai ales acum, cind au reduceri de 60% si 75% (la Balmain am vazut citeva piese) ; in comparatie cu Net-a-porter care are reduceri intre 30% si 50 % (majoritatea au doar 30%). Eu mi-am facut deja o lista, cu scuza ca astazi e bine sa cheltuiesti in dolari, cursul fiind atit de jos


Asadar:
Sacoul Alexander Wang – 356 $
Ghetele Balmain – 474 $
Alexander Wang, fusta mulata – 156 $
Acestea 3 le-as purta impreuna, cu un tricou alb

Mi-as mai achizitiona rochia Narciso Rodriguez care a ajuns dupa reduceri la pretul de 478 $ si care se potriveste si ea de minune cu aceleasi ghete Balmain!
Iar daca imi cumpar si cizmele inalte, fara toc, de la Stella Mc Cartney , 339 $, probabil ca nu le voi mai da jos, toata iarna.
Shopping placut!!!!

Cosmin says:

..agento, parca ziceai ca te ocupi si de astia, mai mici si neinsemnati. De masculi n-ai nimic de opinat? sugerat? indreptat?

admin says:

hahaha, agentul Cassa Loco? Da, ma voi ocupa si de voi dar, deocamdata, scriu doar despre lucrurile in care am competenta cea mai mare. Barbatii sint doar un hobby :) )), dar nu unul de neglijat. asa ca stay tuned!

Diana Oros says:

sunt superbe si cizmele Stella Mc Cartney si fusta mulata e si mai si.. fermoarul la spate e de mare efect.. multumim de site!!! ne-ar mai trebui si o carutza de bani si gata:P

Nina says:

Multumim, sunt minunate, chiar daca pentru moment le privesc doar ,mai au ceva de asteptat :( Si pe http://www.theoutnet.com/ am vazut foooarte multe lucruri superbe!

Nume *

Mail *

http://