» My diary

December 30th, 2009

Elle Decoration

Putini stiu ca pe linga functia de redactor sef si director editorial Elle, o mai detin si p
e cea de director editorial Elle Decoration.
Daca in moda lucrurile s-au redresat in Romania fata de anii trecuti, in domeniul designului de interior lucrurile nu au evoluat in egala masura. Casele romanilor arata corect dar nu stralucitor, multe dintre ele arata trase la sablon, fara personalitate, fara viata… Si asta pentru ca, pe de o parte exista putina varietate in oferta de mobilier si pe de alta parte serviciile de specialitate date de decoratorii de interior sint adesea foarte putin creative, cliseistice chiar.
M-am bucurat foarte mult de reactiile pozitive ale cititorilor Elle Decoration la publicarea materialului despre casa mea, in numarul de noiembrie-decembrie (o parte din el mai exista inca pe site http://www.elle.ro/Elle-Decoration/Elle-Decoration/LIFESTYLE-Sarm-si-personalitate-1030016
Ileana Raducanu, redactorul sef Elle Deco mi-a marturisit ca nu a mai primit semnale atit de numeroase niciodata! Asa incit mi-a propus un deal: sa scriu o pagina de opinie in fiecare numar Elle Deco unde sa raspund la intrebarile cititorilor.
Iubesc acest domeniu, este unul dintre cele mai mari hobby-uri, mi-am decorat frumos casa si imi ajut prietenii cu sfaturi de fiecare data cind isi fac modificari prin casa dar….este un job in sine iar eu mai am doua deja! Ma rog, n-am rezistat tentatiei si am acceptat!
Primul articol a aparut deja in aceste zile in numarul ianuarie-februarie!
Asa incit, daca aveti intrebari puteti sa mi le trimiteti aici, pe site-ul elle.ro sau la redactiile Elle. Le astept cu nerabdare!

bianca says:

draga roxana, sunt curioasa sa aflu care sunt magazinele tale preferate in materie de mobilier si design interior din Bucuresti?

Ligia Cotea says:

Eu stau in Oradea…aici din pacate, chiar daca in materie de mobilier suntem zici eu, cat de cat ok…pe partea de decoratiuni stam foarte rau…nu prea gasesti nimic,sau ce gasesti este foarte scump….aaa…imi place mult elle decoration

bianca says:

ligia, ai dreptate. in lotus mall sunt doar 4 magazine deco iar plaza nici nu are pag de net…fac un mic review din bucuresti:). zara home e o optiune, daca exista magazinul la oradea?

Tocmai asta este ideea, nu trebuie sa-ti cumperi de la un singur magazin, pentru ca astfel, casa ta ar arata ca un showroom. Poti gasi lucruri frumoase in multe magazine chiar daca, per total, magazinele respective nu sint your favorite!

Roxie says:

Gasiti lucruri frumoase si la magazinele de antichitati.

Corina Radu says:

Draga Roxana,
Cum ar trebui, din punctul tau de vedere camera unei domnisoare se 20 de ani?

Corina Radu says:

m-am grabit, scuze :D
Cum ar trebui, din punctul tau de vedere, sa arate camera unei domnisoare de 20 de ani?

corina, nu vad de ce ar exista o regula generala, depinde de persoana respectiva, in ce mediu se simte bine, daca ii place stilul minimalist, clasic..daca se simte bine inconjurata de culori sau prefera albul…I need more details :)

Nume *

Mail *

http://