» My diary

January 27th, 2010

Sex shop

Eram la saptamina modei, tocmai iesisem de la o prezentare Viktor &Rolf  organizata intr-un teatru vechi de la marginea Parisului (daca va amintit, este vorba de prezentarea aceea in care a cintat live Tori Amos – ma trec si acum fiori!), si mergind pe jos impreuna cu colegele mele in cautarea unui taxi vedem o vitrina cool, cu un manechin imbracat foarte rock-porn! si exclamam in cor…wow!!! Ne uitam la reclama luminoasa… Sex Shop!  Hm! asta e… intram. Nu era inca moda rock trashy, asa incit ce am vazut in acel magazin era de-a dreptul nou, avangardist: tot felul de bratari cu tinte, costume de cat-woman… intr-un cuvint, cool.

Azi eram la shopping (pentru revista) impreuna cu Domnica Margescu, directorul de moda Elle si ne uitam dupa tinute pentru editorialul ei din numarul viitor. Imi place sa mai ies si eu uneori, din birou :) . Tema editorialul nu pot sa o divulg dar pot sa va spun ca aveam nevoie de niste accesorii mai rock. Am intrat intr-o multime de magazine si oferta era aproape inexistenta. Ultimul stop l-am facut in zona Stefanel dar nici acolo n-am avut succes prea mare.

Deodata, ne apare in fata ochilor Sex Shop-ul de pe Calea Victoriei!  Usor jenate chiar si de noi, pasim timid in acest spatiu de trei metri pe trei, poate, poate vom gasi aici accesoriile mult dorite. Ne intimpina un miros cumplit de ceapa prajita, sarmale, fumul de la vreo 3 pachete de tigari si trei pereti plini de vibratoare. Pe cel de al4lea perete erau insirate 5-6 body-uri, unul mai stingher ca altul, usor prafuite, parca si ele jenate ca se afla acolo.

Am plecat repede ca daca tot nu am gasit ceva macar sa nu ne vada cineva!

Of, nici macar magazinele sex shop nu sint ca la Paris :)

camelcutza says:

Eu am fost acum niste ani in Constanta si am dat peste un sex shop pe o straduta laturalnica, unde erau gard in gar cu un supermarket, iar vanzatorul era acelasi pentru ambele afaceri, si cand l-am intrebat cum se descurca a zis ca oricum la sex shop intra un om pe luna:D

alice says:

M-ai facut sa zambesc Rox! Din pacate, nicaieri nu e ca la Paris…..Chiar ma gandeam odata, colindand in sus si in jos pe Rue de Haussman si Champs Elysee, Doamne oare ce ti-ai putea dori si nu ai putea gasi in Paris???? …..

Iris says:

ok..am inteles ..chiar nu vrei sa raspunzi la intrebarile de beauty tips??

Iris, am sa pun un post in aceste zile despre my beauty tips

Iris says:

multumim mult de tot.

anna says:

ok,un soi de explicatie de ce nu ati gasit nimic in celelalte magazine ar fi faptul ca nicio revista care are pagini de moda din Romania nu face ceva sa.. mmm.. democratizeze moda,stilul.. in Romania inca moda este considerata cea mai inalta treapta a luxului,un fason,orice altceva decat caracteristica vizuala,estetica (dar nu numai) a unei perioade mai lungi sau mai scurte (fast fashion) de timp. in UK unde traiesc eu moda e pentru toata lumea,iar media promoveaza asta la toate nivelurile financiare,sa zic asa. se raspandeste ca un virus,si de exemplu accesorii “rock ” poti gasi si la Topshop si la Promark,care e ultimul de jos in ierarhia preturilo (si a calitati,dar nu chiar mereu). in concluzie,o imagine e atat de promovata incat ajungi sa o vezi peste tot,se produce o suprasaturatie,probabil ca din cauza asta se si misca moda atat de repede aici :) pfff.. e tarziu si probabil ca nu prea are sens ce spun,imi cer scuze daca pare ca aberez :)

Nume *

Mail *

http://