» Photography

January 31st, 2010

Sebastian Enache la Marea Neagra

Sebastian Enache a facut sute, mii de fotografii pentru revistele Elle, Viva, Joy, Look, Cosmopolitan, Avantaje…
Intotdeauna mi-a placut sa lucrez cu el pentru ca, inainte de a fi un fotograf bun, este un om deosebit.
Un shooting cu el imi face placere, lucram usor, el stie ce vreu eu si eu stiu cum lucreaza el si stiu ca in final ne ies lucruri bune.
Si chiar avem citeva shootinguri facute impreuna cu care amindoi ne mindrim.
Mi-a trimis ieri, pe email, citeva fotografii pe care tocmai le facuse la Marea Neagra. Si prima reactie pe care am avut-o a fost WOW…iar a doua, a fost intrebarea, “cit computer ai folosit in imaginile astea?” “N-am folosit niciun retouch, aceste doua fotografii nu sint atinse de computer!”
Puteti vedea si altele imagini cu Marea Neagra dar si alte fotografii pe site-ul lui Sebastian

Cristina Gaspar says:

Foarte frumoase fotografiile! Marea este frumoasa oricand! Am intrat pe site-ul recomandat de tine si am descoperit multe alte fotografii frumoase, multumesc pt. toate lucrurile interesante pe care le impartasesti cu noi aici pe blog.

Georgiana says:

Superb!!!! Bravo, Sebi! Multumim, Roxana!

Monica says:

speachless

Ely says:

Minunat! Eu sunt din Constanta, locuiesc in Bucuresti si pozele astea m-au facut sa-mi fie si mai mult dor de cat imi era. Iubesc marea la nebunie!

carmen says:

Superb!!!!!!!!!!!

vali says:

MAREA!.ESTE ATAT DE ROMANTICA,SI MA FASCINEAZA ATUNCI CAND MERG SI STAU DOAR PENTRU O CLIPA PE PLAJA SI O PRIVESC CUM MURMURA.MAREA MA FACE SA MA SIMT ALTFEL SI SA VISEZ CA SUNT CA-N ”LEGENDELE” ”OLIMPULUI”.E ATAT DE FRUMOASA MAREA INCAT NU O POT DESCRIE NUMAI DOAR PRIN CUVINTE CI SI PRIN FARMECUL EI.MAREA PENTRU MINE INSEAMNA UN LOC ROMANTIC SI RELAXANT!!!>> (VALI-SIBICEANU)!!!>>>.

Nume *

Mail *

http://