» Obsessions » What's hot

April 26th, 2010

I want this!

Nu trebuie sa va mai zic ca ador aceasta rochie rosie (tineti minte postul “Rosul nu este culoare este lumina”?).
Imi place mult cum arata pe podium, sint convinsa ca mi-ar placea sa o vad intr-un shooting de moda dar nu sint convinsa ca mi-ar placea sa o vad imbracata pe cineva care nu are corpul unui model.
Pentru ca e foarte, foarte sexy, la fel ca celelalte doua, de altfel..si daca nu ai un corp de model (cu sini nu foarte mari), aceste rochii ar deveni prea obscene, prea agresive.
Exact acum cind scriu, la televizor ruleaza aceasta colectie Dior (da, uneori ma uit la Fashion TV), inseamna ca e ceva karmic, va spun, cred ca trebuie sa am una din aceste rochii.
Dar sa mai slabesc putin!

Mr.Androginy says:

Dior,not war!

Dintre toate,e “THE” dress.

ana says:

Imi plac foarte tare rochiile, arata so glamorous, so Rita Hayworth.:)

Monica says:

Rochia rosie e absolut superba intra-adevar, fluiditatea iti fura ochiul, pacat ca nu am inaltimea necesara unei astfel de rochii.

dolita says:

i hate you!daca tu trebuie sa mai slabesti,ce sa spuna o fata care are 1,65m si 50 kg?:P

ana says:

hahaha, adica gata cu inghetata de alune de padure??? :) De fapt gata cu inghetata, banuiesc! Pentru asa o rochie (oricare din cele trei) merita sacrificiul! Cea rosie imi place cel mai mult: mi se pare de-a dreptul exploziva, ca o flacara, deci hot, hot, hot! Cred ca si modelul care o prezinta isi aduce contributia – tipa are hips, arata a femeie, ce mai! A femme fatale, ce te poate hipnotiza doar cu o privire…

Diana says:

Raquel McAdams in Vogue US, ianuarie 2010 a purtat rochia Dior rosie intr-un editorial; parerea mea, nu a aratat asa bine ca pe podium, ma asteptam mai mult de la styling si fotografie… Dar nici nu prea stiu ce face Raquel in Vogue, ea nu e nici pe departe un fashion icon or anything like it…

silvi says:

Galliano este genial. Eu i-am stresat pe cei care imi citesc blogul cu el :) . Este singurul designer in ale carui creatii ma regasesc in totalitate. Din pacate nu imi permit INCA sa imi cumpar Dior dar am cateva tricouri John Galliano :)

Nume *

Mail *

http://