» Uncategorized

September 20th, 2010

Madonna

Stefano Gabbana a postat pe twitter acest filmulet cu madonna

Este filmul de making of al reclamelor Dolce&Gabbana din acest sezon cu diva divelor pe post de femeie casnica, gospodina, mama, sotie…

(daca link-ul nu va mai functiona, pe youtube il gasiti sub numele de Follow Madonna on her Dolce&Gabbana family date)

Osh says:

Tare rau!

Roxana says:

Eu o ador pe Madonna, asa ca-mi place enorm cum arata in videoclip. Look-ul asta i se potrivste, l-a mai avut si prin anii ’90 pentru Bedtime Stories. Mainile ii tradeaza varsta, dar chipul si corpul sunt superbe. Am fost si la concert, am stat la 3-4 de ea si arata senzational, mai bine decat in poze.

Ioana says:

O admir pe Madonna pentru marketingul ei si nu-mi displace nici muzica dar sa fim realisti oricat sport faci si oricate creme ai folosi nu ai cum sa arati asa de bine daca nu intervii si chirurgical,nu sunt contra operatiilor estetice si nici nu cred ca Madonna arata asa dimineata,e meritul echipei ei .Cred ca nu este un exemplu de urmat,nu sunt de acord cu artistii care influenteaza astfel milioane de adolescenti si isi pierd simtul realitatii.Filmuletul nu mi se pare ca sugereaza nimic (Madonna doar vinde bine) doar aduce niste bani in buzunarul unora iar marii creatori ar trebui sa-si prezinte o data colectiile si cu femei mai plinute sa vedem care dintre ei ar avea colectii foarte reusite.Probabil spun asta fiindca nu sunt fana a artistilor egoisti,iubitori de celebritate,oameni cazuti in propria adoratie gen Lady Gaga si altii.Imi cer scuza ca m-am abatut de la subiect dar am senzatia ca lumea merge intr-o directie gresita,suntem din ce in ce mai superficiali.

Senzuala. Isi ascunde bine varsta:D.

Roxana says:

Super! Multumesc Roxana pentru acest post. Si eu o ador si o admir pe aceasta femeie incredibila!

lidia says:

ai din ce in ce mai putine comentarii… de ce oare?? pentru ca si tu scrii mai rar… culmea ca atunci cand lumea isi face un blog scrie in fiecare zi, dar dupa accea nu mai are timp, dar ele sunt persoane ocupate si la infiintarea blogului, oricum…

Bianca says:

Buna Roxana,as dori sa stiu daca as putea obtine un premiu constand intr-un abonament la revista elle pt balul bobocilor intr-un liceu de elita din Bucuresti,bineinteles noi promovand ulterior revista Elle ca si sponsor pe afisele noastre.

Nume *

Mail *

http://