» Secret addresses

October 4th, 2010

Doua vesti

Am doua vesti bune:

Anastasia Soare sau the Queen of Eyebrows a finalizat, in sfirsit, proiectul primului salon Anastasia Bevery Hills din Europa si ne asteapta la Radisson, pe Calea Victoriei 63

Pentru programari: 0755747339

Ingrid Vlasov isi va prezenta colectia primava-vara 2011 pe podiumul Paris Fashion Week, miine, 5 octombrie la Couvent des Cordeliers, ora 13.30

Show-ul va fi transmis live pe http://www.ingridvlasov.com/

sasha says:

Pentru Ingrid Vlasov ma asteptam deja, dupa o serie de succese.
yey, felicitari pentru Anastasia. :)

Carmen Calin says:

Buna, Roxana! Te admir foarte mult pentru stilul tau si pentru munca depusa in cadrul Elle Romania. Eu sunt studenta in anul 3 la Jurnalism si mi-as dori foarte mult sa fac practica in redactia voastra. Sunt pasionata de moda si as vrea sa imi incep cariera de jurnalist in acest domeniu. Sunt dornica sa invat cat mai mult despre ce inseamna o revista de fashion si ar fi o experienta deosebita sa am ocazia de a vedea cum ia nastere, luna de luna, revista mea preferata. Daca se poate, as dori sa stiu cum sa procedez pentru practica. Iti multumesc!

Alexandra says:

Buna,Roxana.
Ai idee cat costa pensatul la Doamna Anastasia Soare?

Mr.Androginy says:

In bransa,se aude ca va fi 40 de euro.

Alexandra says:

Roxana, te-ai pensat la acest salon? ce ne poti spune?

2 romance cu succes. Iata ca se poate!

ana says:

website-ul salonului nu este inca gata?

Mihaela Din says:

Buna seara

Numele meu este Din Mihaela Loredana, sunt studenta la master ASE – Managementul calitatii, expertize si protectia consumatorului, in anul 2. In cadrul acestui program de master, realizez o lucrare la disciplina Falsificarea marfurilor.
M-am gandit sa prezint un caz concret si un subiect actual precum “How to spot a fake Louis Vuitton”. Dumneavoastra sunteti un profesionist in acest domeniu, si m-ar ajuta foarte mult documentele sau sugestiile pe care mi le puteti oferi. Vreau sa aflu care sunt deosebirile, aspectele si detalii care fac diferenta intre un fake LV si un autentic LV. Am gasit pe google destul de multe articole, dar cred ca ele nu surprind esenta si acele mici diferente care sunt cunoscute doar de profesionisti.
Intentionez sa realizez o lucrare extrem de documentata si pe care sa o prezint si in cadrul sesiunei de Comunicari Stiintifice 2011. Ma puteti ajuta si indruma spre materialele potrivite, pentru a surprinde acele mici detalii in lucrare? Daca dispuneti de documente pe care le puteti atasa in e-mail sau de astfel de materiale, as putea face o selectie si a extrage lucrurile necesare.

Va multumesc, si imi cer scuze daca mesajul meu a fost inoportun pentru dumneavoastra.

Va doresc in continuare o saptamana placuta.

Mihaela, imi pare rau, nu dispun de niciun document care ti-ar fi de folos, cred ca tot internetul este sursa.

Mihaela Din says:

Multumesc pentru raspuns.

andreea says:

ingrid este minunata!!! magnifica!!! ma bucur foarte mult pentru ea! este un om care transmite o energie pozitiva fantastica :)

Ana says:

Nu pot sa spun decat ….sa va fie rusine ca nu ati citit Legendele Olimpului, dar mai rusine pentru ca ati mentionat in materialul scris de dumneavostra in utimul numar al revistei. Eu as fii gandit de doua ori inainte sa scriu. Mai ales in conditiile in care, nici pe Homer nu ati pus mana….iar Karl Lagerfeld il citise la 6 ani! Rusine! M-ati dezamagit pe mine si probabil alte sute de femei care va citesc luna de luna. Promit sa nu o mai fac!

Nume *

Mail *

http://