» Uncategorized

October 12th, 2010

Despre Paris Fashion Week

Imi inchipui ca impatimitele modei nu mai au rabdare sa astepte numarul Elle Decembrie, numarul in care Cristina Craciun si Marian Palie ne vor da toate detalii despre Paris Fashion Week, si pentru ca nici noi, in redactie, nu prea mai aveam rabdare, am rugat-o pe Cristina sa ne satisfaca macar un pic curiozitatea si sa ne faca o avanpremiera pe site-ul Elle .

Daca intri pe http://www.elle.ro/Moda/ELLE-Style/In-exclusivitate-de-la-Saptamana-Modei-din-Paris-1465555-style iti vei face o idee despre ce inseamna programul PFW, de ce il numeste Cristina un fel de workout, cine e cea mai hot celebritate sau cel mai hot show de moda.

Intreaga relatare te tine cu sufletul la gura si, ghici ce, la final mi-am dat seama ca abia astept numarul din decembrie. Imi dau seama ca este un adevarat privilegiu sa asisti la”facerea si desfacerea” tendintelor. Va invidiez!:)

Chiar nu aveam rabdare. Multumesc de link.

Cristina says:

Si eu am citit, si mi-a placut foarte, foarte mult! E o relatare personala, diferita de ‘analiza de tendinte’, si – in plus – scrisa cu mult umor, si de Cristina, si de Marian. Mi-au placut si fotografiile, unele sunt chiar instantanee excelente! Bravo! Abia astept si povestea ‘scrisa pe hartie’.

Nume *

Mail *

http://