» Uncategorized

October 24th, 2010

Un Campari la Milano

Am facut o pauza mai lunga de la blog pentru ca am plecat miercuri la Milano sa iau parte la lansarea noului calendar Campari.

Nu voi dezvalui prea multe detalii cu privire la eveniment si la Benicio Del Toro, protagonistul calendarului din acest an, va las sa cititi in Elle Decembrie impresiile cu care m-am intors acasa. (Da, Benicio Del Toro este un personaj carismatic, nu l-as numi insa …vreun sex simbol).

Pe linga aceasta experienta am avut parte de inca una, total neasteptata.

La invitatia Adelinei Chivu, am participat impreuna cu Cristina Stanciulescu, redactor sef Viva la un meci de fotbal, respectiv Inter Milano- Tottenham, un meci disputat in cadrul Ligii Campionilor .

Era a doua oara in viata cind ma aflam pe un stadion, intimplator tot San Siro, doar ca la un interval de 16 ani!

Uitasem ca si prima data, ca si acum, mi s-au taiat picioarele in momentul in care am intrat pe stadion si am auzit cele citeva zeci de mii de oameni cintind. Iar atunci cind in jumatate de galerie sint englezi, decibelii se ridica considerabil :)

Am avut o experienta incredibila, tradusa aproape prin emotie, acea baie de multime iti transfera si tie o energie covirsitoare. Mai ales ca fanii au si avut motive de bucurie, adica au existat goluri multe: meciul s-a terminat 4-3 pentru Inter.

M-am intors vineri seara acasa si am fugit, direct de la aeroport la spectacolul Push, organizat de JTI la Teatrul National cu Sylvie Guillem si Russell Maliphant.

M-am intilnit intimplator in aeroport cu Razvan Mazilu si Monica Petrica, plecau in Polonia unde aveau citeva spectacole. Aveau un singur regret, si anume ca vor prierde acest spectacol (Monica mi-a spus ca Sylvie Guillem este chiar idolul ei).

Deci am ajuns cumva cu asteptari inalte la acest spectacol.

Nu au fost sufuciente… spectacolul a fost DIVIN.

Nu doar dansul lor ci si spectacolul de lumini si umbre, muzica….

Daca atunci cind avea 19 ani Nureyev a numit-o stea a baletului, azi la 45 de ani Sylvie Guillem pare un fenomen al naturii care refuza toate legile gravitatiei.

Da, am avut  citeva zile de exceptie

Teodora says:

Esti prietena cu Adelina?

Diana says:

Bine ai revenit!
Mi-a fost dor…
Sper ca de acum sa ne scrii constant, pentru ca intru aici zilnic si intotdeauna ma bucura un post nou.
Acum mi-am luat Elle Noiembrie si dupa amiaza asta e ocupata :) .

Ligia says:

Imi place foarte mult noul numar…este foarte tonic…am citit cu placere si Elle Man.Felicitari echipei…

Da, ai avut motive serioase să nu scrii.

Nume *

Mail *

http://