» My diary » Tips » What's hot

December 9th, 2010

Stylepedia, Codul bunelor tinute la final

Atunci cind am demarat proiectul Stylepedia prin DVD-ul “Codul bunelor tinute”, sa fie vreo 6 luni, nu m-am gindit o clipa ca drumul va fi atit de lung si mai ales, cu obstacole.

Nu m-am gindit o secunda ca Andreea Raicu si cu mine vom fi ‘invitate’ in acest proeiect, am fost amindoua constiente de viitorul parcurs doar ca, eram mult mai optimiste pe semne :)

In fine, da, cel putin personal, dar pot vorbi si in numele Andreeei sintem un fel de cistigatoare olimpice la proba de darimat obstacole!  Si am simtit ca am invins, abia ieri cind pentru prima data am tinut in mina DVD-ul pe care il veti gasi pe piata incepind cu ziua de miine, adica 10 decembrie.

Bun, si ieri a fost O ZI din acelea….de a trebuit sa schimbam citeva lucruri in ultima secunda dar nu va mai povestesc..totul este bine AZI!

Am atasat si un scurt trailer al DVD-ului sa va faceti o idee despre cum va arata!

http://mail.mme.ro/imp/attachment.php?u=stylepedia%40mme.ro&t=1291885613&f=Trailer.mpg

Miine voi publica lista completa a punctelor de vinzare, atit din Bucuresti cit si din toata tara!

Teodora says:

Uite ce a aparut pe net(in caz ca nu ai vazut) http://www.barfazilei.ro/monden/se-aude-ca-roxana-voloseniuc-este-insarcinata-a1014
Daca e adevarat sa fie intr-un ceas bun!:)

Cristina Gaspar says:

Am vazut trailer-ul,arata excelent! Sunt total de acord cu ceea ce a spus Coco Chanel:” Moda trece, dar stilul ramane”. Nu stiu daca era cineva mai potrivit decat voi sa ilustreze acest lucru. Extraordinara idee.! Maine ma duc sa-l caut :) .

Andreea Nastase says:

Eu locuiesc in Grecia si i-am spus mamei mele sa nu cumva sa lipseasca din pachetul pe care mi-l va trimite de Craciun revistele Elle si DVD-ul!!!Felicitari si mult succes mai departe!

Va multumesc mult de tot, am emotii deja :)

Am sa zbor intr-un picior sa il cumpar. Nu mai am rabdare:)

Codul bunelor tinute la debut! Felicitari si nu te mai gandi la ce a fost… Unele obstacole sunt puse in calea noastra tocmai pentru a ne perfectiona.
p.s. Prietena mea cea mai buna mi-a zis deja ce isi doreste de la Mos ;)

Monica says:

arata foarte bine trailerul, foarte misto filmat, iar voi doua sunteti foarte foarte frumoase :) de azi e pe piata dvdul? de unde poate fi cumparat si la ce pret?

roxana says:

Felicitari!arata foarte bine, insa ramanand fara job chiar nu pot sa mi-l achizitionez:(maybe next time..

Roxana, vom face niste concursuri unde vom da DVD-ul ca premiu cistigatoarelor, nu am detalii acum dar voi reveni cu amanunte.

Nume *

Mail *

http://