» My diary

December 16th, 2010

A trecut un an

Mi-a adus aminte Cristina Gaspar ca azi fac un an de blogosfera! Evident ca uitasem! Am avut o perioada extrem de aglomerata in ultimele 3 luni!
De obicei ai tipul acela de reactie, “deja un an?” Doar ca 2010 mi s-a parut, sau l-am simtit ca fiind cel mai neincapator an din cite am avut pina acum.
Adica am lucrat la multe, foarte multe proiecte, am avut un an plin la Elle, am lansat proiectul Stylepedia impreuna cu Andreea Raicu, am vizitat o multime de locuri, de la Kiev si Copenhaga la Seychelles , Noua Zeelanda, Cambogia, Laos, Tailanda, Moscova si nu in ultimul rind, am avut multe si importante satisfactii legate de viata personala.
Da, il declar un an de succes.
Si ma bucur ca am reusit sa deschid aceasta usa a online-ului, ca am decis sa ies mai mult din carapacea mea si sa va fac parte la multe din experientele pe care le-am trait in acest an.

Alexandra Brovchin says:

La multi ani, tie si blogului! Si la cat mai multe impliniri! Pe toate planurile.

Ma bucur ca ai avut un an plin de reusite:) Le meriti. Iti spun asta cu sinceritate. In ceea ce ma priveste, 2009 a fost mai bun. Sarbatori fericite!

Ioana N. says:

Duble felicitari!!! Atat pt revista cat si pentru faptul ca vei deveni mamica!!! Sa fii fericita si sanatoasa de oameni tai dragi! Un sfarsit de an minunat!

Ligia says:

Multi Ani inainte….multumesc pentru un an in care am invatat mai multe despre moda, despre cum sa ne imbracam…multumesc pentru faptul ca alaturi de tine am calatorit in locuri unde imi doresc sa ajung si eu candva….multumesc pentru faptul ca din punct de vedere al carierei esti un model de profesionalism. L

Madalina D says:

La multi ani! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Ela says:

La multi ani!!! Cred ca acum cuvintele sunt de prisos, iti doresc doar sa ai parte de fericire, echilibru si sanatate.

lili says:

o veste mare ca vei deveni mamica! felicitari pt curaj!

Multumesc mult pentru toate urarile!

mihalela says:

Roxana,
ma intristam foarte tare cand nu postai cu aceeasi frecventa cu care ne-ai obisnuit; ma bucur mult ca ai revenit; pentru mine e un blog de referinta; imi place cum scrii, ce scrii; imi place stilul tau si e o directie la care ma aliniez;
am cumparat dvd-ul pentru ca va apreciez pe amandoua, sunteti exemple de urmat; mi-a placut, doar ca ma asteptam la mai multa informatie; posibil ca asteptarile mele sa fi fost mult prea mari; astept cu interes continuarea.
multi ani cu blogul si sa te stim bine!

p.s. am citit postul cu Carine; total de acord; imi doresc sa fie in continuare la fel de prezenta pentru noi, chiar daca nu mai e la Vogue.

Nume *

Mail *

http://