» My diary

December 27th, 2010

Luni, dupa Craciun

Sper ca ati avut citeva zile frumoase si Craciunul v-a incarcat bateriile.
N-am mai stat atit de mult in casa si n-am mai dormit atit de mult din copilarie. De fapt, nici macar. Atunci eram ocupata cu colindatul, cu sania….
Am primit de Craciun o multime de carti, CD-uri si DVD-uri asa ca mi-am umplut aceste zile cu muzica de opera, cu A-ha, Leonard Cohen, Charlotte Gainsbourg…
Am organizat chiar si o masa in ajunul Craciunului si am avut musafiri.
Am facut citeva poze doar ca nu au iesit grozav, asa incit nu le postez. Sintem ba cu ochii inchisi, ba fara focus…
Am un singur regret si anume ca in acest an nu am avut colindatori.
Dar poate nu e timpul trecut
In seara asta organizeaza Andreea o masa la ea acasa, abia astept sa vad ce gateste :)

Alexandra Brovchin says:

Da… nici eu n-am avut parte de colindatori anul asta. Si chiar le-am simtit lipsa. Poate-poate avem noroc de o Sorcova si/sau un Plugusor de Anul Nou :) . Sarbatori fericite! La multi ani!

Am fost la ai mei, intr-un orasel de provincie si am avut parte de cele mai inocente voci: un grup de trei copii; doua fetite si un baietel (nu cred ca avea mai mult de 5 ani si era si stirb). M-a emotionat pana la lacrimi:). Sarbatori fericite, Roxana!

sasha says:

iei, si eu am experimentat cam acelasi lucru: dormit & stat pe-acasa intens. and it’s great ! :) de cand eram copil nu am mai facut asta. imi era dor de trait orele ce vin molcom si cald

Irina says:

Nu am mai simţit spiritul sărbătorilor, aşs cum se întâmpla în alţi ani, cu toate că am avut colindători. Poate şi pentru că nu a nins deloc. Să sperăm că vei avea colindători de Anul Nou. La mulţi ani !

Cristina Gaspar says:

Ma bucur ca ai petrecut un Craciun linistit!
PS: Imi place mult “gaselnita” din titlu!

Nume *

Mail *

http://