» Global fashion

January 26th, 2011

Ciorapi Adesgo

Mai tineti minte marca de ciorapi Adesgo?
Nu stiu de ce, dar eu o asociez mereu cu “modelele generatiei de aur”, asa cum erau cunoscute Janina Stefan, Eugenia Enciu
Azi am primit la birou un pachet, de la cine credeti?
De la Adesgo.
M-am gindit ca iata, compania se relanseaza si mi-au trimis o mapa de presa sau un CD
Nu doar atit..ci si citeva perechi de ciorapi, niste mostre din noua colectie.
Au un ambalaj nou, mai modern putin si m-am mai bucurat pentru ca au 10 deni si, mai nou, iubesc ciorapii foarte subtiri iar daca mai au si o dunga pe spate, cu atit mai bine.
Noutatea acestei colectii insa nu tine de deni ci de faptul ca ei sint ECO FEEL, adica sint ciorapi care contin…aloe vera!!!!
Ai citit bine. Explicatia este urmatoarea: firele din care sint facuti acesti ciorapi au fost tratate cu aloe vera.
Aceasta rezista in tesatura la mai mult de 20 de spalari.
Adesgo mai spune ca particulele invizibile care trec, datorita miscarii, din tesatura ciorapului in piele, fac ca aceasat sa se mentina hidratata si catifelata timp indelungat.
Am sa-i testez sa vadem daca acest “claim” sta in picioare. :)

Atunci pot sa spun ca sunt o fericita :) . Am pe cineva care m-a cadorisit cu tot felul de modele de ciorapi de la Adesgo. Sunt foarte bine realizati si foarte comozi. Atat cei grosi, cat si cei de vara sau cei 10 den cu trandafiri stilizati si alte nebunii. Ma bucur ca s-au relansat.

alexandra says:

Am niste sosete cu aloe vera care sunt fenomenale. Sper ca si Adesgo sa fie la fel. Sa ne spui rezultatele test drive-ului. :)

miruna micsan says:

ahhh…si eu am primit de la colega mea, ana (fashion editor Viva!), o pereche de ciorapi Adesgo cu buline. so 80′s! deabea astept sa-i port! si pentru ca a rezistat peste timp, mi se pare ca brandul Adesgo este foarte cool, nu?:)

Cristina Gaspar says:

De Adesgo nu mai stiam nimic, dar ma bucur ca s-au relansat. Cand ma gandesc la Adesgo si eu am aceeasi imagine cu fotomodelele “generatiei de aur”. Mi se pare ca si Romanitza a fost imaginea lor. Apropo de extracte din plante. Eu folosesc de multi ani marca Sanpellegrino. Ei au lansat acum cativa ani in colaborare cu institutul erboristic L’Angelica din Italia cateva sortimente de collanti cosmetici a caror fibre contin diverse extracte: pt. slabit (cu alge marine) , pt. combaterea celulitei (ceai vrede) si pt. hidratarea pielii (nu imi mai amintesc exact extractul si nu mai am ambalajul). Acum nu stiu cat de tare m-a ajutat purtarea lor la slabit, celulita sau hidratare, insa sunt de foarte buna calitate. Pielea de pe gambe are o tendinta de uscare, cel putin la mine, iar aloe vera are foarte multe beneficii pt. piele, asa ca poate o sa ma duc sa-i caut si eu prin magazine astfel incat sa pot sa-i incerc.
PS: Imi place gaselnita ta din finalul postului :) .

roxana says:

ia sa caut si eu niste ciorapi adesgo

Bibliotecaru says:

Din câte ştiu eu, invenţia este a Marks & Spencer. Există şi alte variante, precum cele cu alge marine şi muşeţel.

Bibliotecaru says:

PS.
Dacă tot promovaţi ciorapii ADESGO, aţi putea pune şi ceva poze cu acest tip de ciorapi. Faptul că nu aţi auzit de ei releva faptul că nu sunt deloc promovaţi.

Nume *

Mail *

http://