» Secret addresses

January 29th, 2011

Astrology Zone

Nu am fost niciodata pasionata de astrologie si nu stiu nici macar cu ce zodie as fi eu compatibila sau nu.
Cred ca singurul horoscop pe care il citesc este cel din Elle atunci cind imi vine pagina la citit pentru a-mi pune semnatura de BT (bun de tipar).
Doar ca, de multe ori, prietenii care sint in aceeasi zodie cu mine, respectiv zodia Rac, mi-au spus la ce sa ma astept de la perioada urmatoare si, surprinzator pentru mine, au cam avut dreptate.
Am auzit-o pe Miruna (redactor sef adjunct Viva), spunind ca cel mai bun site de astrologie testat de niste fani inraiti, tot prieteni apropiati (si care isi asculta astrologul pentru orice decizie importanta) ar fi un site care se numeste Astrology Zone!
Mi-a trecut pe la ureche numele si l-am uitat in urmatorul minut.
Dar iata ca, Joe Zee, directorul artistic de la Elle USA si o figura marcanta in publishing-ul de moda international facea si el apologia acestui site pe Twitter.
Deci, cumva, Astrology Zone pare un site foarte hot zilele astea si are si cont pe Twitter!

O citesc pe Susan Miller de vreo 6 ani, mai rar in ultimii doi, ce-i drept. Pare foarte into it si spre deosebire de multi astrologi stie sa scrie bine (ea sau cine ii publica articolele).

Ioana says:

Sincer nu sunt o pasionata de astrologie dar am intrat pe acest site si mi-am citit horoscopul pe luna ianuarie fiindca a fost o luna extraordinara pentru mine si am fost surprinsa sa vad ca se potrivea perfect.Se pare ca e un site foarte bun.

raluca says:

uau!!!!! e foarte tare acest site! mie mi s-a potrivit perfect!!!

Cristina Gaspar says:

Eu cred in zodii, dar cand vine vorba de predictii, cred mai degraba in cele personalizate (ex. astrograma) deoarece chiar daca planetele favorizeaza sau defavorizeaza anumite zodii in anumite perioade, este destul de greu ca predictiile sa se potriveasca pt. fiecare reprezentant al zodiei respective. Am citit horoscopul lunii ianuarie pt. zodia mea, este destul de stufoasa descrierea, ar fi fost fain sa se indeplineasca ceea ce era scris de bine acolo, dar inca nu sa intamplat, dar nu se stie niciodata :) . O sa-l urmaresc in continuare, acum am vazut ca a aparut si forecast-ul pt. luna februarie.

Nume *

Mail *

http://