» Tips

January 31st, 2011

Lebada neagra


Am vazut filmul Black Swan.
Este magnific, magnific, magnific!!!!
Si daca aveati cumva vreun dubiu despre cine va cistiga Oscarul anul acesta, Academia ar trebui sa fie o adunatura de nebuni daca nu i-ar da lui Natalie Portman acest premiu.
Pentru ca face un rol absolut fantastic. Este atit de expresiva, atit de psihotica, atit de buna balerina, atit de frumoasa incit iti ramine pe retina mult dupa ce filmul s-a incheiat.
Multi numesc acest film un thriller psihologic..este pe alocuri infricosator, este adevarat, iti doresti sa inchizi ochii pina trece pericolul doar ca eu l-as caracteriza mai degraba ca un film sensibil, o drama care te patrunde pina in adincul oaselor.
Este filmul care m-a marcat cel mai mult in ultimii ani!
Am vazut o inregistrare proasta (am fost intr-o vizita), si abia astept sa-l vad si in cinematograf!

Ioana says:

Da asa este,si eu l-am vazut tot intr-o inregistrare nereusita si tot mi s-a parut fantastic,N. Portman face un rol de exceptie.

Oana says:

Am simtit fiecare cuvant pe care l-ai scris aici! E un film exceptional, l-am vazut la scurta vreme dupa lansare (la o calitate destul de buna) si inca si acum ma gandesc la el si l-am pastrat pe calculator ca sa mai revad din cand in cand partea de dans a lebedei negre! Il ador si da, Natalie Portman e extraordinara!!!

Cand s-a terminat filmul am ramas cateva minute muta. Ma uitam la prietenul meu, el la mine, … nu stiam ce sa spunem (obisnuim, la finalul unui film, facem o mini-recenzie).

Stiam in mod clar ca o sa ma bantuie si in somn. Asa a fost. In noaptea aceea nu m-am putut odihni. O aveam in fata ochilor pe Natalie Portman, psihotica, dar atat de delicata.

Victoria says:

mie mi-a ramas totusi in minte debutul ei in filmul leon…superb

Victoria, mie mi-a mai placut de ea in Closer, un alt film care te marcheaza!

carmen says:

Natalie Portman is the best!!!!!!!!! atat in Closer,cat si in Black Swan…superb!!!!!!!

Victoria says:

Mersi mult Roxana pentru idee..o sa vad si eu filmul Closer..nu imi amintesc sa-l fi vazut

Cristina Gaspar says:

Nu am vazut inca Black swan, dar este pe lista mea urgenta de must see. Sper sa reusesc sa-l vad pana la decernarea premiilor Oscar. Mi-a placut si mie de Natalie Portman in Closer si in Leon, dar si in My blueberry nights (tot cu Jude Law ca si Closer) si in The other Boleyn Girl. Vi le recomand cu placere pe amandoua.

cristina s says:

De acor dintru totul. iar la actori, ar fi nebuni cei din Academaie de asemenea, daca nu l-ar premia pe Colin Firth! King’s Speech este un film imens. eu pariez pe Natalie si Colin. Si vad si poza de revista deja im fata ochilor cu ei doi:)))

Cristi says:

merita un oscar filmul acesta….

Cristina Gaspar says:

L-am vazut si eu, un film extraordinar!

Nume *

Mail *

http://