» Obsessions

February 16th, 2011

Despre moarte si alti demoni :)

“I wish to live until 150 years old, but the day I die,
I wish it to be with a cigarette in one hand
and a glass of whiskey in the other” Ava Gardner

Cum ar suna acelasi text daca am inlocui
tigara cu asparagus si whiskey cu un fresh de portocale?
Am aduce enuntul mai in zilele noastre, nu? Adica l-am face mai modern, mai trendy, mai ales atunci cind vine vorba de un star de cinema de calibrul Avei Gardner :)

atlas says:

cred ca de fapt l-am face mult prea cuminte si extrem de plictisitor

Ana P says:

asparagus adica sparanghel, da?

ramona says:

haaa, mi-a placut asa cu fresh-ul! a fost o gluma, nu? nu cred ca marile genii au mancat bio si au incercat sa scape de vicii, altfel n-ar mai fi fost genii, nu? ce ar fi fost eminescu sau varga llosa fara mirosul de tabac din penel?! :P

Ioana says:

Foarte haios citatul si foarte adevarat ,cel putin pentru mine.Prefer sa imi traiesc viata asa cum imi doresc fara a-mi interzice anumite lucruri chiar daca unele imi fac rau.Sunt curioasa daca la sfarsit e mai fericit unul care si-a facut toate placerile sau cel care si-a interzis anumite lucruri.Undeva am citit ca “Tineretea nu e varsta,ci intensitatea trairilor”

andreea says:

@ramona

nu vad nicio legatura intre a fi geniu si a fi un om plin de vicii, e doar un cliseu. a, putem spune ca domeniul chimiei a fost un adevarat viciu pt marie curie, daca ne referim la pasiunea si dedicarea sa pt aceasta stiinta. dar nu cred ca e ok sa-i pui din capu’ locului in carca unui geniu o seama de vicii, doar datorita conditiei sale.

ramona says:

andreea,
citeste cateva biografii celebre, ale unor scriitori, poeti, pictori, actori, si ai sa vezi ca am dreptate. cliseul a fost creat de fapte!

iri says:

neah, parca e mai frumos cu tigara si cu whiskey (desi nu-s fumatoare si nici nu beau) dar are asa, o anumita eleganta :d

Nume *

Mail *

http://