» Uncategorized

May 11th, 2011

Sarrieri a intrat in blogosfera!

Am placerea sa va anunt ca I.D. Sarrieri, compania care se poate lauda cu  cele mai irezistibile produse de lenjerie made in Romania a intrat in blogosfera!

Si nu va temeti, echipa Sarrieri nu iti vorbeste doar despre lenjerie, corsetarie …ci te tine la curent cu tot ceea ce este cool&trendy in moda de pretutindeni.

Imi place mult blogul Sarrieri , le urez bun venit in mediul online si, pentru ca l-am urmarit deja de citeva zile si mi-a placut ce am vazut,  mi l-am pus deja in bookmark!

Noni says:

Chiar ca-i interesant, altfel nu-l recomandai

Doris says:

Buna,Roxana-te rog frumos,daca ai putea sa ma sfatuiesti in legatura cu un sfat vestimentar.Ce accesorii as putea sa pun,la o rochie vaporoasa,material apropiat satenului,avand forme geometrice,culorile fiind un crem foarte deschis in combinatie cu negru,iar lungimea ei este pana la genunchi.Iti multumesc fumos!

Andreea says:

Stiu ca nu isi are rostul intrebarea mea la acest post, dar nu ma pot abtine sa nu te intreb, din moment ce stii atat de multe despre moda…Caut rochie de mireasa simpla dar un pic mai altfel, mai deosebita….Ce magazine imi poti recomanda, din Bucuresti si nu numai, dar la preturi mai accesibile???
Repet, nu are nici un sens comentul meu aici dar tare sunt curioasa ce magaz sau ce rochii iti plac tie…

Nume *

Mail *

http://