» Uncategorized

May 18th, 2011

Bloguri in Elle

Am avut un post acum ceva vreme in care va rugam sa-mi trimiteti citeva sugestii de bloguri interesante pe care le aveti in Reader (de moda sau nu)

Din cauze lesne de inteles nu am facut publice aceste sugestii, dar vreau sa va spun ca am avut cele mai multe comentarii din istoria blogului meu, 70!

Nu am avut ocazia sa va multumesc pentru toate ideile pe care mi le-ati trimis, asa incit o voi face acum.

Evident ca am forwardat aceste mesaje si in redactia Elle asa incit de trei luni, de cind am debutat rubrica Elle Blog aceste comentarii au fost o sursa de inspiratie.

Deci, chiar daca nu am facut publice pe blogul meu aceste idei, incet, incet le vom desconspira in paginile revistei.

Sper ca aceasta noua rubrica din Elle sa fie pe placul vostru.

ioana says:

Roxana, imi place foarte mult rubrica Elle Blog chiar am descoperit cateva bloguri noi cu ajutorul vostru care imi plac foarte tare.

Diana says:

Am intrat pe pagina Elle dar nu imi dau seama care sunt blogurile alese, am vazut acolo doar blogul generic Elle. Sau sunt doar in paginile revistei?

Roxana says:

Buna Roxana, sunt putin off-topic, dar fiindca sunt pe fuga si nu vreau sa uit ideea, am sa spun aici: am observat de cateva ori cateva litere lipsa in textele din revista-va recomand Microsoft Office Proofing Tools-e foarte de ajutor in a observa repede eventualele greseli (eu sunt traducator si fiind toata ziua cu texte sub nas, n-am putut sa nu remarc)

Noni says:

Ar fi super daca m-as regasi si eu p-acolo:)))

iri says:

foarte foarte misto ideea

carmen says:

Va sugerez un pictor cu niste teme interesante de pictura…
http://danielbrici.blogspot.com/

denisa says:

http://intothegloss.com/
acesta mi se pare un blog excelent, desi multe din produsele recomandate nu sunt accesibile in Romania.

irina says:

Buna, Roxana,

Sunt incepatoare in emitere de opinii si scrieri personale …

Vreau sa-ti cer parerea despre blogul meu – cand ai timp sa citesti ceva ce poate nu e atat de inovativ pe cat mi-as dori (nu inca). Mi-ar servi mult parerea ta, revista pe care o conduci este un model – este de fapt una din cele 2-3 la care ma refeream intr-unul din materialele mele.

Multumesc,
Irina

cititoare says:

Roxana, cum as putea sa ma abonez la blogul tau? Folosesc google Reader si mereu imi da eroare cind incerc sa fac subscribe

Nume *

Mail *

http://