» People » Tips

November 21st, 2011

Cristina Stanciulescu

Cristina Stanciulesce este de vreo 10 ani redactor sef Viva.
Cam de tot atitia ani sintem si prietene.
Am admirat-o mereu pentru rabdarea, profesionalismul, energia pe care le are in construirea acestei reviste.

Cine crede ca e o treaba usoara se inseala amarnic.

Cred ca e una din cele mai greu de realizat reviste.

Iti dau un singur exemplu: sa suni si sa convingi in fiecare luna vreo 15 vedete  (de calitate si nu de tabloide) sa pozeze si sa dea un interviu in revista nu-i deloc lucru usor.

Daca la asta mai adaugi si exclusivitatile de coperta (a nascut X, s-a maritat Y, s-a despartit Z), e fantastic de greu.
Si cind cititi cuvintul vedete trebuie sa va mai ginditi si la cuvintele asociate: pretentioase, mofturoase, egocentrice….si multe altele (vreau sa ramin in the safe side :)
Dupa vreo doi ani de cochetat cu ideea unui blog (eu una intr-o zi o incurajam in alta o descurajam) si-a lansat propriul blog

Vi-l recomand cu caldura! Cristina are multe, foarte multe lucruri interesante de spus (eu am invatat multe de la ea in toti acesti ani), si daca o ispititi si cu niste comentarii destepte, sint sigura ca nu va fi zgircita cu informatii interesante, ginduri inteligente si mici birfe din showbizzzzzz .

Cristina Gaspar says:

Da, eu ii urmaresc si blogul Cristinei, l-am descoperit intamplator acum ceva timp. Apoi am observat ca l-ai inclus si tu la recomandari. Un gest frumos, la fel ca si postarea de mai sus. Am vazut-o anul acesta la o emisiune a lui Lucian Mandruta si mi-a placut mult de ea. Sunt convinsa ca are multe subiecte de impartasit :) .

Nume *

Mail *

http://