» Elle

March 22nd, 2012

Elle Aprilie

Am avut o stare aprope euforica azi. Nu stiu daca e vorba despre vreme (eu una m-am simtit pedepsita rau de aceasta iarna. Aveam momente in care imi venea sa pling de nervi, de frig, de orice), si faptul ca in sfirsit a venit primavara sau ca mi-a placut sa vad revista Elle aprilie pe birou in aceasta dimineata…

Ma uit la coperta asta care imi inspira atit de mult sentimentul de primavara, vara si imi amintesc de ce-mi spusese Domnica Margescu si anume ca au tremurat ingrozitor pe strazile Parisului atunci cind au facut aceasta sedinta foto.

Era chiar inainte de Saptamina Modei de la Paris si au avut ghinionul de a poza in cea mai friguroasa zi a lunii cele mai ravisante rochii ale acestui sezon: Givenchy, Stella McCartney, YSL, Balmain ....
Un alt editorial de moda care mi-a placut enorm este Tango Nuevo, foto Gabi Hirit.

In aceasta luna alaturi de Elle vei gasi si suplimentul Elle Man care se distribuie gratuit cu aceasta editie. Daca ar fi sa aleg un subiect, v-as indemna sa cititi articolul despre Marcel Iures, o experienta pe care colegii mei nu o vor uita usor. Motivul insa nu-l banuiti...

Anca says:

Ma bucur mult de fiecare data cand vine vremea sesiunii de shopping de reviste…Incep intotdeauna cu Elle si apoi restul.
Pentru ca faceti cumva si de fiecare data aveti ceva in plus…!
Ma intristeaza un singur lucru si va rog mult sa il remediati…sunt convinsa ca nu este greu pentru ca voi puteti orice… Scrieti corect ! 
Pentru ca fashion nu inseamna doar haine si pentru ca este in trend sa folosim corect gramatica limbii romane, va rog, atunci cand corectati/editati textele ( care de altfel sunt excelente) sa tineti cont de regulile elementare ale gramaticii:
[ DEX ] La începutul și la sfârșitul cuvintelor se folosește numai î, ca și în cuvintele formate cu prefix, dacă î este prima literă din rădăcină (reînnoire, neîntors). Participiul și gerunziul verbelor nu fac excepție: coborât-coborând etc.
[ DEX ] In 1993, de la ortografia sînt se trece la ortografia sunt (ca și a revenirii la folosirea lui â), iar normele curente impun forma sunt. Forma sânt este de asemenea greșită.
[DOOM] Se revine la scrierea într-un cuvânt a tuturor formelor pronumelui negativ compus niciunul, niciuna „nimeni” şi ale adjectivului pronominal corespunzător niciun, nicio, care se încadrează într-un întreg sistem la care se aplică de mult aceleaşi reguli.
Pentru referinta: http://www.academiaromana.ro/alteInfo/nouDOOM.doc
Nu-mi doresc sa supar sau sa jignesc pe cineva…imi doresc doar revista perfecta ! 
Multumesc ! Multumesc! Multumesc !
Anca

Anca says:

Anca, excelenta remarca. Chiar vroiam sa punctez acest aspect, pe care il regasim in reviste si in blog. Roxana, imi place foarte mult stilul tau, felicitari!

Nume *

Mail *

http://