» Global fashion » Tips

March 29th, 2012

Burberry in Romania

Pe vremea cind ocupam postul de redactor de moda Elle visam cu ochii deschisi la ziua in care ma voi plimba pe Calea Victoriei si voi intra in magazine precum Gucci, Valentino, Victoria 46, Louis Vuitton….
A trebuit sa astept vreo 15 ani sa-mi vad visul implinit. Dar sint fericita!
Ieri am fost sa vizitez ultimul magazin deschis in Bucuresti, Burberry.
Este un magazin mare, frumos, de altfel este cel mai mare magazin Burberry din Europa de Est, asadar un magazin de categorie A, sau flagship store in alti termeni.
Pe linga linia Burberry London gasesti aici si linia de podium, Burberry Prorsum, liniile de accesorii, cea pentru copii…
E inutil sa va spun ca pastreaza toate standardele oricarui magazin Burberry, indiferent in ce capitala s-ar afla el sau ca politica de preturi este aceeasi.
Dar ce m-a amuzat foarte tare este informatia conform careia aceeasi muzica pe care o auzi intr-un moment in magazinul din Romania se aude si in Londra, Hong-Kong sau New York!!!!
Si nu doar muzica… de la un pupitru din Londra (care probabil arata ca o naveta spatiala) se regleaza la nivel global si temperatura din magazin, intensitatea luminii….ma uitam socata la Daniel Rosner (Directorul diviziei de lux, Global Eye Investments) atunci cind imi spunea toate aceste lucruri, de fapt, speriata de nivelul la care a ajuns azi tehnologia.
Le urez mult succes in Romania si voua shopping inspirat!

Adresa: Strada Luterana nr4, Bucuresti

daniela says:

Geniala decizie..cred eu…

Nume *

Mail *

http://