» Elle

April 20th, 2012

Elle Mai


A aparut pe piata Elle Mai.
Un numar care o are pe coperta pe Catrinel Menghia. Dar stiti de ce?
Pentru ca aceasta este o editie SPECIAL BODY.
Si cine ar avea un corp mai frumos si mai natural (adica pe care nu s-a intervenit chirurgical), decit Catrinel Menghia?!
Care, fie vorba intre noi, arata superb. Poate ca imi veti da dreptate totala atunci cind veti rasfoi editorialul din interior care o infatiseaza pe Catrinel in diverse ipostaze casnice, dar extrem de sexy.
Fotografii: Gabi Hirit
Fashion editori: Domnica Margescu, Maurice Munteanu

Mirona says:

Clar ca ne place Catrinel Menghia.Este una dintre cele mai frumoase romance !!!

Raluca Z says:

Nu mi se pare cea mai inspirata tinuta pentru o coperta… Mai ales daca vorbim de Catrinel si de corpul ei minunat. As fi preferat o tinuta care sa-i scoata in evidenta formele si sa fie, in acelasi timp, fluida. Insa abia astept sa rasfoiesc editorialul, cu siguranta o voi descoperi in niste ipostaze inedite!

Oana Tepes Greurus says:

Am cautat azi si ieri revista la 10 chioscuri de ziare, chiar si la Unirea. Niciunul nu o avea :-(

Ce se intampla cu distributia de nu am gasit la niciun chiosc de ziare revista? :(

carmen says:

Dupa parerea mea….Catrinel e superba!!! Mi se pare extraordinar de frumoasa, simpla si sexy!!! Ar putea purta si un sac, tot frumoasa este! Abia astept sa cumpar revista! O urmaresc pe Catrinel inca de pe vremea cand aveam 16 ani… iar Elle citesc de vreo… 12 ani. Luna de luna. Din 2 in 2 ani sunt nevoita sa renunt la ele pentru ca nu am loc suficient pt a le depozita. Insa daca ar fi dupa mine le-as dedica o camera intreaga :) ) Anyway…..abia astept sa cumpar revista!!! Sa ma postez la o cafea in centrul vechi, pe vremea asta superba… rasfoiesc si sa fumez o tigara…. this is what iIcall chillin’!!!

sollo says:

Mie personal nu imi place menghia. Le prefer pe Diana Dondoe sau pe Andreea Diaconu, care nu sunt vulgare, ci foarte sexy prin simplitatea lor si nici nu epateaza ca menghia (care este foarte cunoscuta doar in romania pentru ca aici i se face mare reclama – vezi si cazul ghenea).

Diana says:

Cine mai are corp asa frumos si natural? Si Madalina Ghenea spre exemplu… sigur ca si Catrinel Menghia este superba, doar ca mai sunt si altele. :)

Corina says:

Catrinel Menghia e superba, dar poza alb-negru de pe calutul de copil mi se pare exagarata. Ideea de a-i face unui adult poza cu tenta sexuala pe o jucarie de copil mi se pare intriganta si imorala.

Tudor says:

@sollo : si eu sunt de aceeasi parere.

Haha says:

Diana…. daca te referi la Madalina Ghenea nu putem discuta despre natural…. pt ca are silicoane, asta daca vorbim numai despre corp.

Haha says:

Intr-adevar sollo, Catrinel nu prea e cunoscuta… o sa iti dau un singur exemplu… reclama de la super bowl urmarita de cateva sute de milioane de americani doar, o face o mare necunoscuta! :) )))))

Nume *

Mail *

http://