» Tips

April 25th, 2012

Un look cool

De fiecare data cind imi place o fotografie sau un look oarecare mi le salvez. Este un exercitiu pe care il recomand tuturor.
Am dat peste acesta imagine in timp ce cautam in computer un contract. Habar nu am cind am salvat-o, cit timp a trecut de atunci. Ce conteaza este faptul ca, inciuda timpului, aceasta tinuta este in continuare foarte actuala. Si daca te uiti bine, atit de simplu de reprodus. M-am gindit sa v-o arat, poate fi o sursa buna de inspiratie pentru o tinuta cool.

Mihaela says:

Buna Roxana! si eu, la fel ca si tine, ador moda si tot ceea ce tine de Capitals of fashion & street style. De aceea cred ca ti-ar placea destul de mult blogul meu http://letsfashionthereality.tumblr.com/ . Aici vei putea gasi atat fotografii din culisele showrilor de moda si de pe ‘catwalk’-urile capitalelor modei, cat si interview-uri cu modele si designeri dar si poze facute de mine insami pe strazile Parisului. Astept sa imi impartasesti parerile tale.

Toate cele bune :)

claudia says:

Cred ca este mai mult o atitudine, o tinuta interioara :-)

Irina says:

Buna, Roxana. Si eu fac acelasi lucru, am o multime de poze si de obicei, cand le salvez, incerc sa le pun in foldere, pe categorii…. Mai demult, am citit in revista ELLE, la rubrica de calatorii, o descriere a Parisului, in care era mentionat un magazin multibrand, cu haine si accesorii aduse de persoane care nu le purtasera si nici nu doreau sa le poarte (nu imi mai aduc aminte alte detalii). Ai putea sa imi spui numele si/sau adresa magazinului, daca ti-ai dat seama de ce magazin vorbesc? Imi e greu sa caut in marea “arhiva”Elle pe care o detin. Multumesc!

bogdan says:

Geaca de piele peste camasa de blugi. Purtam camasa de blugi in clasa a 3-a iar geaca de piele la pubertate cand vroaim sa impresionez fetele. Nu imi place sa combin cele doua amintiri. Totusi experienta mea nu are legatura cu moda asa ca pe scurt nu imi place sub nicio forma sa doua texturi sau materiale de exterior (blug si piele) una peste alta. Este ca si cum as pune pe mine sacou si bluza cu fermoar sau mi-as lua in picioare ghete si pantofi, unul peste celalalt.

Sa mai adaug ca tipul este urat sau poate este tipa, nici nu imi dau seama.

Nume *

Mail *

http://