» Global fashion » My diary

July 9th, 2012

Valentino haute couture

N-as vrea sa spun ca nimic nu se compara( in moda) cu un show haute couture, pentru ca ar suna a blazare.

Dar, chiar cu acest risc as vrea sa spun ca nu m-am simtit niciodata mai coplesita ca la un show haute couture.

Frumusetea acestor haine, bogatia materialelor, a croiurilor, a finisajelor este realmente unica. Si mai cred ca haute couture-ul este laboratorul de creatie al modei.

Sint foarte putine case de moda in lume care-si permit acest lux. Atit din punct de vedere financiar, dar si luxul de a propune lumii piese de arta, pe care, peste citiva ani le vei putea admira in muzee si expozitii.

Una din aceste case care a dobindit statutul de haute couture este Valentino.

Am avut ocazia sa fac parte din putinii oameni invitati la show-ul lor de haute couture.

Sa va spun ca am avut emotii urmarind defileul celor mai romantice, sensibile, elegante rochii pe care le-am vazut in ultima vreme?

Da, am avut emotii.

Acestea sint rochiile care m-au facut sa suspin. Imi pare rau ca nu le-ati putut vedea cu totii live, in miscare, pentru ca purtate, in acel decor, pe acea muzica, capatau alte dimensiuni.

Raluca Z says:

Pe pagina principala a siteului valentino.com putem urmari show-ul in intregime: http://www.valentino.com/en/home/
Pe ce rand ai stat? Poate reusim sa te zarim, macar si pentru o clipa, printre invitatii showului :)

Raluca, am stat pe primul rand, dar erau doua cu toate, dispuse in trei sali, gen vagon.

Nina Suciu says:

Roxana, sincer ,te invidiez :) Trebuie sa fie o experienta unica,un moment magic ce-ti ramane intiparit in minte, ca un vis frumos.Mi-ar fi placut sa vad o poza si cu tine ,de la prezentare.Si ca tot vorbeam de Valentino : http://www.viva.ro/Vedete/Stiri/Casa-de-moda-Valentino-a-fost-vanduta-2122536

Cristina says:

Ce-i drept, cred ca nici un show Valentino, fie el si ready-to-wear, nu e mai putin decat breathtaking… Mai ales de cand au schimbat macazul Maria Grazia Chiuri si Pier Paolo Piccioli – o infuzie binevenita de fantezie si fragilitate aproape feciorelnica, si totusi fara a depasi granitele contemporanitatii. Abia astept showul din septembrie! (thank God that there’s style.com :) )

ceteras oana says:

Ferice de tine Roxana! Eu locuiesc in Italia de doi ani si trebuie sa recunosc ca nicaieri oamenii nu sunt atat de eleganti ca si aici. Eleganta e la ordinea zilei la toate paturile sociale si e de foarte bun gust! intradevar, cuplul Maria Grazia Chiuri si PierPaolo Piccioli sunt extraordinar de talentati; nici nu e de mirare ca seicul a cumparat intreaga afacere pentru sotia sa…asta da cadou,nu? :D

Nume *

Mail *

http://