» Uncategorized

August 28th, 2012

Elle pentru iPad

Uitindu-ma in Google Analytics am observat ca o mare parte din cititorii acestui blog traiesc in alte tari decit Romania.
(si m-am mirat sa vad ca am “fani” atit in Siria cit si in Monaco).
Sint convinsa ca multi ma cunosc datorita revistei Elle asa incit ma intreb cit de tare le lipseste Elle-ul romanesc in tara unde au ales sa traiasca acum.
Vestea buna este ca am reusit acum citeva luni sa lansam aplicatia Elle pentru iPad. O varianta sigura de a citi integral revista Elle oriunde te-ai afla pe mapamond.
Nu e un proiect dezvoltat doar pentru diaspora ci si pentru cei mai ocupati dintre noi care gasesc mai comod sa descarce revistei de pe iTunnes in loc sa mearga la chioscul din coltul strazii (unde de multe ori vinzatorul iti spune intrigat ca Elle-ul s-a terminat, doar a iesit saptamina trecuta!!!)

Andreia says:

Draga Roxana,

Traiesc in Statele Unite de 6 ani si trebuie sa-ti marturiesc ca atunci cand vine cineva din Romania la mine si ma intreaba ce vreau sa-mi aduca, revista Elle este pe lista impreuna cu pateul de Sibiu, barnza telemea si tuica. :)

Ioana says:

Elle este revista mea preferata cam de pe la 16 ani cand am descoperit-o la o prietena si mi-am cumparat-o si eu , o am si acum dupa mai bine de 10 ani,pe coperta era Claudia Schiffer.Atunci cand calatoresc in strainatate la plecare imi cumpar si revista Elle din tara respectiva ,asta e imi place revista .

Andreea, ma bucur foarte tare de ce-mi spui. Exact pt persoane ca tine am facut aceasta aplicatie. Sper sa-ti fie de folos

Ioana, acel numar cu Claudia Schiffer pe coperta a fost primul in care semnam ca redactor sef. Dar a fost acum 13 ani! :)

Ioana says:

Intr-adevar sunt 13 ani ,faci o treaba buna tu si echipa ta asa ca multi ani inainte!

Lya says:

Subscriu Andreei. Totusi, eu n-as citi revista online. Si-ar pierde din farmec. Voi ramane deci pe acelasi canal de distributie, adica aprovizionare: “cine vine….”. Imi place sa ma uit la teancul de reviste adunate si sa le mai rasfoiesc in timp. (Cu blogurile e altceva…)
Vorbind cu o prietena, care locuieste ca si mine in afara tarii, si careia ii trimit sau imi trimite revista prin posta, ne intrebam daca:
a. se pot face abonamente la Elle RO in general
b. daca se poate trimite revista prin in strainatate
Dar banuiesc ca nu – atata vreme cat se fuge la chioscuri. Si ma intreb, de ce nu?

Nume *

Mail *

http://