» Global fashion » My diary

September 29th, 2012

All Hollow, revista

Sint, probabil, multi surprinsi de ipostaza in care m-au vazut in aceasta luna, si anume cover girl pentru nou lansata revista All Hollow.
Am avut mai multe motive pentru care am acceptat aceasta propunere (si mi s-a parut chiar flatanta)
In tot cazul, precizez doar ca propunerea initiala nu includea si coperta, ea a fost o decizie mai mult sau mai putin spontana, dupa ce Barna Nemethi si Maria Desmirean au vazut rezultatul shootingului, care, by the way, a fost unul foarte relaxant, mult mai relaxant decit unul de la Elle :)
I-am avut alaturi pe Domnica Margescu si pe Maurice Munteanu si, cum toti trei veneam cu o suta de idei pe secunda, ne-am indepartat foarte mult de la planul initial, “facem 3-4 imagini portret” si am ajuns sa experimentam tot felul de unghiuri, cadre, Barna si Maria ne tineau isonul…asa incit rezultatul il vedeti si singuri…intins pe 29 de pagini (iar eu intinsa pe jos, pe sus, in halat, despletita, mincind, contemplind…).
Imi aduc aminte cu placere de ziua petrecuta la Maison 13 unde gazda locului, Iuliana Bostan, pentru a impulsiona si mai mult creativitatea ne-a ademenit cu putina sampanie!
Despre text, aceleasi elogii.
Mi-au placut intrebarile, m-au provocat, m-au facut sa spun lucruri.. astfel incit am scris pe drumul Bucuresti- Stockholm si inapoi circa 5 000 de cuvinte!
In concluzie, mi-a placut provocarea pe care mi-a facut-o revista All Holow si imi pare nespus de rau ca nu am fost in tara pentru a participa la petrecerea de lansare. M-am gindit insa la ei si le spun inca o data mult succes si sa aiba un viitor stralucit, asa cum arata aceasta coperta ! :) )))

Flori says:

De curand i-am descoperit pe cei de la All Hallow si trebuie sa zic ca fac treaba super buna. Interviurile cel putin reusesc sa prezinte o persoana care aparent cunoscut ti se arata intr-o cu totul alta forma. Nice pictorialul. Chiar acum citeam noul Elle pentru ca apoi sa trec la all hallow :)

Styletto says:

Arati bestial, un pictorial extrem de reusit, felicitari si succes celor de la All Hallow!

irina says:

Mi-ar placea sa citesc si despre calatoria ta in Franta alaturi de Noemi. Povestea ei am citit-o deja:)

Mihaela says:

Superb. Eu unde as putea citi interviul, din pacate nu locuiesc in tara si nu am cum sa-mi cumpar revista.

Laura Lazar says:

Ma bucur sa vad romani talentati care incet incet darama bariere si cuceresc “lumea noua”. Mi se pare exceptional ca ati ales pentru coperta un designer roman, din pacate atat de putin cunoscut in tara noastra, dar atat de apreciat peste hotare. Si cred ca cea mai mare bucurie este ca nu am citit comentarii negative, asa cum s-a intamplat cu Inna. Poate daca am invata sa nu mai aruncam atat de usor cuvinte dure, daca am invatat sa ne sustinem romanii, sa ne promovam tara prin imagini frumoase.. poate atunci vom invata sa fim mandri de valorile noastre inainte de a fi prea tarziu.

Laura, despre ce designer vorbesti? Cel pe care l-am promovat pe coperta?

Laura Lazar says:

De Alexandra – Bordelle, bineinteles :) Sau nu este Bordelle? Imi pare rau ca nu am reusit sa mai gasesc revista in seara lansarii, insa abia astept sa vad tot ce a facut intreaga echipa.

Alina says:

un nou numar al revistei Elle Mariaj cand apare?

Emanuel I. says:

Mi-a placut si imi place foarte mult.
Recunosc ca nu m-as fi asteptat sa te vad in acele ipostaze, insa cred ca acesta e motivul pentru care apreciez pictorialul.
:D

ceteras oana says:

Foarte frumos pictorialul, cred ca imaginea ta pe coperta revistei a crescut vanzarile si a reiterat profesionalismul de care dau dovada creatorii ei. La mai multe aparitii! :)

Nume *

Mail *

http://