Despre RV

September 14th, 2009

Roxana VoloseniucPrimele amintiri cu un contur mai relevant dateaza de pe la 6 ani, atunci cind plingeam cu foc pentru ca pierd o partida de sah la vreun campionat national. Am ris si am plins vreo sapte ani pina am abandonat sahul – intram la liceul de matematica-fizica si chiar trebuia sa merg la ore, pentru ca circulara de la minister n-ar fi fost niciodata moneda de schimb la examenele de treapta.

Am urmat o facultate cu profil economic, in timp ce-mi exersam si sarmul personal ca model, in tot felul de colturi ale Europei unde Elite avea agentii. A fost o experienta inedita, am avut norocul sa nu ma iau prea in serios si sa ma intorc in tara pentru a-mi termina facultatea.

Exact la fix, pentru ca se lansa Elle Romania! In primii doi ani si jumatate am parcurs toate pozitiile de angajare din departamentul de moda, dupa care am devenit redactor sef. Background-ul economic si cel de moda au fost completate cu multe cursuri de jurnalism, stagii la Hachette Filipacchi, seminarii, conferinte, absolvirea Stanford Publishing Course in 2006… Si tot invat.

Dupa 12 ani, mi se pare ca sint inca la inceput!